Wettelijke privacy statement:

Privacy statement downloaden

Voor het aanvragen van voedselhulp dient u het online formulier in te vullen. Dit kunt u zelf doen, zonder tussenkomst van maatschappelijk werk. Let op: alle vakjes dienen ingevuld te zijn, ook als het antwoord 0 moet zijn. Tevens dient er overal 1 vakje aangekruist te worden bij "per maand, kwartaal of jaar".

Aanvraagformulier voedselhulp

Voor de mensen die niet in Ter Apel kunnen komen maar wel een voedselpakket krijgen hebben wij steunpunten. Waar? wat zijn de dagen en tijden?

Steunpunten ophaaldagen, tijden en adressen downloaden

Het belangrijkste document: De regels en alle verdere informatie.

Algemene info en regels downloaden

Hoe zit de stichting in elkaar? wat doen we en hoe is dat wettelijk geregeld? lees hier de statuten in de oprichtingsacte:

Oprichtingsacte downloaden

Stichting Minimahulp
streeft er naar zo transparant mogelijk te zijn. Wij hebben geen geheimen. Daarom pubilceren wij onze financiŽle gegevens ieder jaar. Iedereen kan zo zien wat er bij ons in komt, wat er uit gaat en waar dat naar toe gaat.

Jaarverslag 2016 (incl jaarrekening) downloaden
Jaarverslag 2017 (incl jaarrekening) downloaden